Ett stort intresse för film, serier och populärkultur

Något som kan intressera oss är film och serier. Populärkulturen är enorm och det finns oerhört mycket att välja bland. Framförallt film och serier är något som kan få oss att koppla ifrån vardagen och flyga in i en fantasivärld med exempelvis drakar och demoner.

På denna sajt så kommer vi framförallt att skriva om äventyrsserier men det kommer vanligtvis att hamna andra spännande artiklar då vi är några stycken som skriver på denna sida. Xena är en av de stora äventyrsserierna som vi kommer att börja att skriva om därav domännamnet xena.nu. Några av oss har denna serie som en av de största favoriterna någonsin. Men som sagt det finns så mycket att grotta ner sig i så det kommer att bli en stor variation på sajten.

Förmodligen så kommer det att hamna artiklar om olika spel, allt från klassiska brädspel till nya moderna digitala spel på Internet. Då ett par av oss har sedan länge spelat mycket spel så kommer det säkert en hel del om just detta. Man kan säga att allt som är skoj och intresserar oss kommer förmodligen att hamna på sajten. Så det är bara att luta sig tillbaka och läsa det som kommer att skrivas här.

Återkom gärna med jämna mellanrum då vi regelbundet kommer att fylla på med olika artiklar då lusten faller på. Vi som skriver är AnnaLena, Lelle, Mari och Klas. Alla med ett stort intresse för filmer, serier och annan populärkultur.