13
Oct
Off

Köp julklapparna redan nu

Varje år är det samma visa för de flesta. Sommaren kommer och går och sedan helt plötsligt är det vinter och julen står för dörren. Julen är en högtid som kan bli svår ur ett ekonomiskt perspektiv för många. Du ska köpa julklappar, julmat och kanske en och annan juldekoration.

Julmaten är så klart svår att börja förbereda reda nu. Julklapparna däremot kan du absolut börja köpa tidigt. På så vis blir det lättare att få din budget att gå ihop, även under december månad.

Sprid ut köpen

Att köpa julklappar är faktiskt något du kan göra hela året. Du kan bland annat hitta något online som du vill köpa. Oftast kan du hitta bättre priser online. Och kom ihåg att du alltid har rätt att skicka tillbaka en vara du har köpt online, enligt lagen om distansköp. Men det är också en alldeles utmärkt idé att passa på om du skulle råka hitta något till ett väldigt bra pris i butik.

Köp när du hittar och förvara hemma tills att julen är här. Däremot får du inte glömma bort de julklappar du köper tidigt under året. Se till att skriva upp allt du köper, till vem det är och vart du lägger dem.